Anti-Cellulite Bindweefselmassage

Bindweefselmassage anti cellulite85 % van alle vrouwen heeft cellulite. Het is een onschuldige aandoening maar wordt vaak als ontsierend en vervelend ervaren. Deze bobbels en putjes op de billen, dijen en heupen hebben niets te maken met je gewicht, huidskleur of gezondheid. Een verslechterde bloedcirculatie en vochtafvoer zorgen ervoor dat afvalstoffen, vet en vocht zich ophopen. De vetcellen clusteren samen met cellulite als resultaat. Bindweefselmassage vermindert cellulite zichtbaar maar dient dan wel in kuurverband uitgevoerd te worden en wordt meestal als pijnlijk ervaren.

Een bindweefselmassage verstevigt de huid en stimuleert de elasticiteit van de huid

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt, is ze beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt.

Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van cellulite

Bij de eerste behandeling neem ik het intakeformulier door en bespreek ik de mogelijkheden. Ik behandel eerst de rug als vooronderzoek van het bindweefsel en daarna de bovenbenen. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en kost €65,- De vervolgbehandelingen van alleen de bovenbenen zijn naar keuze wekelijks of tweewekelijks gedurende 5 weken en kosten €45,- per behandeling. De afspraken worden in overleg ingepland.

Anbos Schoonheidsspecialist

 

Skin geregistreerd