Blog

Tijd voor een Herstaanbieding!

Tijd voor een Herstaanbieding!

Maak nu een afspraak voor in de maand oktober voor een kennismakingsbehandeling voor slechts € 25,-

Bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Valentijnsdag 2015

Verras je lief voor Valentijn met een cadeaubon van Cocoon!

Stress, vermoeidheid en pijn

Stress, vermoeidheid en pijn, iedereen kent het. Het lichaam geeft vaak tijdig aan dat er iets aan de hand is. Dan steken allerlei pijntjes de kop op en waarschuwen ons, maar meestal negeren we die eerste signalen. Toch is dit hét moment om met SHIATSU te beginnen en je lichaam een kans te geven zich te herstellen.

Shiatsu therapie is voor iedereen. Het heeft een sterke preventieve werking, maar verlicht ook de pijn bij chronische klachten. Shiatsu is een uitstekende aanvulling op reguliere geneeswijzen.

Shiatsu Massage Gorinchem

 

MA-DE-LIEFSTE

Verras je moeder met een fijn verzorgingspakket of geef een cadeaubon voor een heerlijke ontspanningsbehandeling van cocoon.

 

Mama Verwendag

Voor alle lieve mama's, even tijd voor een mooie make-up of huidadvies op de mama-verwendag!

Mama Verwendag (update)

Laat je lekker verwennen tijdens de Mama Verwendag!
Op zaterdag 13 mei organiseert de Limonadebrigade vanuit het team van het Mama Café een heerlijke verwenochtend voor Gorinchemse moeders van 10 – 12 uur bij de Limonade Brigade in de Bibliotheek van Gorinchem. De komende weken laten we je weten wat er te doen is.
Vandaag een tipje van de sluier:

Cocoon schoonheidssalon
In de schoonheidssalon Cocoon in Gorinchem staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, huidverbetering en ontspanning voorop. Je kunt er terecht voor een goed huidadvies of een mooie make-up.
Linda de Wit is gediplomeerd drogist, schoonheidsspecialiste en visagiste.

Tijdens de Mama Verwendag kun je bij Linda terecht voor een mini make-up en voor huidadvies.

Valentijnsdag 2014

Verwen je lief voor Valentijnsdag eens met een cadeaubon van Cocoon voor een (h)eerlijk verzorginsproduct en/ of behandeling.

Valentijnsdag 2017

Verras je Valentijn met het goede van de natuur: een fijn verzorgingsproduct van Nouvital of boek een heerlijke behandeling!

Mooi 2017

Drink Voldoende

Het is eindelijk echt zomer !
Bescherm jezelf goed in de zon en drink voldoende water... En vooral: GENIET!

Cocoon staat voor natuurlijk en duurzaam

GORINCHEM – In een modern ingericht pand aan de Marinus Spronklaan 63 is sinds kort Schoonheidssalon Cocoon gevestigd. Eigenaresse Linda de Wit is naast STIVAS gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste ook gediplomeerd drogist. ,,De combinatie van de opleidingen stelt mij in staat de klanten nog beter van dienst te zijn”, vertelt ze. ,,Naast de schoonheidsbehandeling kun je denken aan adviezen op het gebied van vitaminegebruik.”

,,Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik besloten om de opleiding voor schoonheidsspecialiste te volgen bij Albine in Dordrecht”, vertelt Linda. ,,Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in de salon van DA drogisterij & parfumerie Van Stokkom in Leerdam. In deze winkel ben ik na opening van mijn eigen salon nog twee dagen per week werkzaam.” Linda is een voorstander van het gebruik van natuurlijke ingrediënten.,,Ik heb bewust gekozen voor het Nederlandse, dierproefvrije merk Nouvital. De producten zijn op natuurlijke basis samengesteld zonder gebruik van minerale oliën en parabenen. Dit zorgt ervoor dat zij door vele huidtypen worden verdragen en gemakkelijk door de huid worden opgenomen. In mijn salon gebruik ik onder andere de aloë vera lijn voor de gevoelige, vochtarme huid en de collageen lijn tegen huidveroudering.”

,,De behandeling is vooral toegespitst op de verzorging en verbetering van de huid. De klanten kunnen in mijn salon terecht voor een complete gezichtsbehandeling inclusief epileren, reinigen, scrub, massage, masker en verzorging die desgewenst kan worden aangevuld met het verven van wimpers en wenkbrauwen en het harsen van het gelaat. Een complete massage of een rug- nek- schoudermassage zijn eveneens mogelijk.”

,,Naast een regelmatig bezoek aan de salon is de dagelijkse verzorging van de huid minstens zo belangrijk. In de ochtend is het prettig om de huid te verfrissen met een reinigingsmelk en lotion, waarna een beschermende dagcrème of emulsie kan worden aangebracht. Deze hebben overigens allen een zonnefilter. ’s Avonds dient het reinigen van de huid te worden gevolgd door het aanbrengen van een nachtcrème voor het herstel van de huid. De door mij gebruikte producten zijn in de salon te koop, waardoor de klant de verzorging gemakkelijk thuis kan voortzetten.“

Begrippen als duurzaamheid en diervriendelijkheid zijn voor Linda erg belangrijk. “De naam Cocoon heeft een symbolische betekenis”, verklaart ze. ,,Een cocon staat immers voor geborgenheid en voor de transformatie van een rups naar de schoonheid van een vlinder. De kleur groen in de salon staat voor natuurlijk.” Schoonheidssalon Cocoon is van maandag tot en met donderdag, zowel overdag als ’s avonds, op afspraak geopend. De salon is telefonisch bereikbaar via 06-42630768. Zie voor meer informatie de website: http://www.saloncocoon.nl

Foto-onderschrift: Linda de Wit in haar schoonheidssalon aan de Marinus Spronklaan 63.

Bron: http://www.destadgorinchem.nl/

Valentijnsdag 2016

Verwen je geliefde voor Valentijnsdag met een kado(bon) van Cocoon!